DNA-dag DCA

19 dec 2023

Bij DCA streven we er echter naar om elke nieuwe collega te begeleiden in de opstartfase. Vorige week organiseerde onze Personeelsdienst een DNA-dag. Tijdens deze dag nam Inka, onze Talent Coördinator, pas gestarte collega’s mee op ronde langs al onze verschillende vestigingen. Zo leerden onze nieuwe collega’s de structuur en de faciliteiten van onze verschillende afdelingen kennen en maakten ze kennis met de collega’s ter plaatse.

De dag startte met een gezamenlijk ontbijt om daarna op een bus te stappen. Eerste halte was Olen waar een rondleiding in de ateliers van DCA Concrete & Steel en Coraco, onze schrijnwerkerij, op het programma stond. Daarna ging het richting Grobbendonk voor een bezoek aan DC Recycling, onze breekwerf en mengcentrale voor grondstoffen. Om de voormiddag af te sluiten, passeerden ze langs de DCA werf Teunishof in Zoersel, waar ze van de werfleiding een blik achter de schermen kregen.

Na een broodjeslunch ging het richting Rotselaar voor een bezoek aan de DCA Infra werf VBR Zallaken. Om tot slot te eindigen in Aarschot in de toonzaal van Coraco. Tijdens de busrit moesten de collega’s per 2 een quiz invullen over DCA en de verschillende afdelingen.

Het was een dag vol inzichten en kennismaking. Het weer zat niet helemaal mee. Maar één ding was zeker: de sfeer was uitstekend! 👷‍♂️👷‍♀️

DCA Ontbijt
DCA Concrete steel
Coraco
DCA
DCA Zoersel
DCA Infra
Coraco
DCA
DCA Ontbijt
DCA Concrete steel
Coraco
DCA
DCA Zoersel
DCA Infra
Coraco
DCA