Bouwen aan het talent van morgen

Logo GPTW

Ontdek de boeiende wereld van de bouw !

Ben je gemotiveerd en wil je kennismaken met de boeiende wereld van de bouw? Dan ben je op de juiste plaats want DCA is steeds op zoek naar fris talent zoals jij. Wij bieden stageplaatsen aan in verschillende functies, zowel op onze werven als kantoren.

Jullie vormen het talent van morgen. Een stage is de ideale manier om de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen. DCA draagt daarom graag haar steentje bij om jullie klaar te stomen voor een uitdagende job in de bouwsector.

Onze Talent Coördinator Inka vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor een stage bij DCA. Vul via onderstaande link ons stageformulier in en we nemen snel contact op!

IK ZOEK EEN STAGEPLAATS
Logo Thomas More
AP Hogeschool
VITO Hoogstraten
Sint Jozef Geel
UAntwerpen
PT2O

Van schoolbank naar bouwwerf

DCA slaat de handen in elkaar met diverse partnerscholen om studenten warm te maken voor een job in de bouwsector.

We nodigen ze uit voor een werfbezoek op één van onze projecten, we geven workshops op onze site, we organiseren jobdagen, we nemen deel aan jobbeurzen, we stellen stageplaatsen ter beschikking, enz…

Allemaal manieren om de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen. En om ijzersterke skills op te doen die de kans op een job fors verhogen.

Ook interesse om samen te werken? Aarzel niet om Inka te contacteren.

Contacteer Inka
DCA Bouw

Calculator Bouw

Beerse
>
Bediende
Onbepaalde duur
DCA
DCA Infra

Ploegbaas Wegenbouw Afwerking

Op locatie
>
Arbeider
Onbepaalde duur
DCA
DCA Technics

Ploegbaas HVAC & Sanitair

Op locatie
>
Arbeider
Onbepaalde duur