Wim Lemmens

Wat een dag! Ik wil namens ons allemaal van Zonnegroen een enorme dank jullie wel geven voor het ongelooflijke bedrijfsbezoek vandaag.

Wim Lemmens Leerkracht SBSO Zonnegroen

Wat een dag! Ik wil namens ons allemaal van Zonnegroen een enorme dank jullie wel geven aan jullie team bij Coraco voor het ongelooflijke bedrijfsbezoek vandaag.

Eerlijk waar, jullie hebben sommige van onze leerlingen houtbewerking flink weten te inspireren. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, voelden we ons meteen welkom. Jullie gastvrijheid en enthousiasme waren aanstekelijk, en dat maakte het bezoek extra speciaal.

Het was echt te gek om te zien hoe jullie te werk gaan en hoe jullie liefde voor houtbewerking in alles doorschijnt. Het heeft sommige van onze leerlingen niet alleen meer inzicht gegeven in het vak, maar ook een flinke dosis motivatie om zelf aan de slag te gaan en hun skills naar een hoger niveau te tillen.

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om ons rond te leiden en onze vragen te beantwoorden. Het is dankzij bedrijven zoals Coraco dat onze leerlingen echt een idee krijgen van wat er speelt in de echte wereld.

We kijken er nu al naar uit om in de toekomst weer eens langs te komen!