DCA Bouw

Projectdirecteur Bouw

Op locatie

Welkom bij een Great Place to Work!

Zin om een aantal werven te managen en mee de eindverantwoordelijkheid hiervan te dragen? Kom dan bij ons werken als Projectdirecteur!

Vertrouwen, respect en samenwerking vormen het fundament waarop wij bouwen. Voor klanten, maar ook voor onze meer dan 500 collega’s. Want enkel zo kan iedereen een steentje bijdragen. Dat beweert iedereen? Kan zijn, maar wij wonnen wel het Great Place To Work-label, dus we menen het ook.

Wat zal je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de algemene projectcoördinatie: de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg van bouwprojecten. Hiervoor ben je betrokken bij zowel interne als externe bouwteams. Je stelt mee de projectstructuur op en wijst uitvoerend personeel toe.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de projectleiding en werfleiding en dit met oog op een zo efficiënt mogelijke uitvoering. Je bewaakt de financiële opvolging en budgetcontrole van de projecten.
 • Je neemt deel aan de stuurgroepvergadering en biedt zo belangrijke ondersteuning aan het Hoofd Uitvoering Bouw. Je bent een aanzienlijke meerwaarde voor de bouwafdeling, maar ook voor heel de organisatie.
 • Je zet jezelf in om een hecht werfteam te ontwikkelen, waarbij de waarden van DCA voorop staan. Je fungeert als voorbeeld en motivator om zo een optimale ontwikkeling en ontplooiing van de teamleden te bekomen.

Wie zoeken we?

Onze Projectdirecteur voert een belangrijke rol uit binnen onze organisatie. Een uitgebreide kennis en ervaring is voor deze functie dan ook onontbeerlijk.

 • Je hebt een bouwkundig diploma en hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Communicatief ben je sterk en assertief.
 • Je hebt leidinggevende skills en kan onze uitvoerende collega’s coachen. Je helpt hen verder ontwikkelen.
 • Je hebt oog voor kwaliteit en veiligheid op de werf.
 • Je bent kritisch maar werkt constructief samen.

Wat bieden we?

Voor een job met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hoort wat. Je krijgt alle vrijheid en vertrouwen om je projecten tot een goed einde te brengen. Initiatief appreciëren we enorm en je mag je kennis bijschaven met een brede waaier aan opleidingen. Zo gaan jouw groei en de onze hand in hand.

Dat doe je onder een voltijds contract van onbepaalde duur. Daarvoor krijg je een competitief salaris en veel extra voordelen:

 • Maaltijd- en ecocheques
 • Hybride bedrijfsvoertuig met tankkaart
 • Hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Flexibele werkuren

Een aangename werkomgeving en tof team zijn standaard inbegrepen.

Solliciteren

Ben jij de Projectdirecteur van onze dromen en zoek je naar een Great Place To Work?

Haast je dan en vul het sollicitatieformulier in. Twijfels of vragen over de vacature? Onze Talent Coördinator Inka helpt je graag verder

Hopelijk tot snel!

Contactpersoon

DCA
Inka Mijnendonckx - Talent Coördinator
Sollicteer nu

Deel deze vacature

Bouw aan een stabiele loopbaan bij DCA

Een hechte familie

Op en naast de werkvloer

>

Aandacht voor elk individu

Geen nummer, maar een naam

Persoonlijk groeitraject

Ondersteuning bij elke stap

Competitief verloningspakket

Voor wat, hoort wat

Aandacht voor Welzijn

Fysieke en mentale gezondheid telt