DCA Infra

Wegenarbeider Afwerking

Op locatie
Logo GPTW

Welkom bij een Great Place to Work !

Werken bij DCA Infra is meer dan een baan. Het is samen uitzonderlijke infrastructuurwerken realiseren, gaande van riolerings-en wegeniswerken tot omgevingsaanleg.

Door onze jarenlange ervaring, doorgedreven expertise en uitgebreid machinepark zijn wij een betrouwbare partner voor zowel openbare als private werken.

Onze medewerkers zijn de fundering van ons succes. Voor de regio Brecht/Meerle/Hoogstraten, zijn onze collega’s op zoek naar een Wegenarbeider Afwerking om mee te bouwen aan onze verdere groei.

Wat zal je doen?

Als Wegenarbeider Afwerking sta je samen met je ploeg in voor het uitvoeren van diverse wegeniswerken. Je plaatst borduren, legt klinkers en dallen enz… Kortom, je zorgt mee voor een correcte afwerking van het project.

Je wordt opgehaald door de ploegbaas op vaste opstapplaatsen in de buurt van je woonplaats.

  • Regio Beerse
  • Regio Turnhout/Oud-Turnhout

Wie zoeken we?

Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste! Je kan steeds terugvallen op je collega’s die graag hun ervaring en kennis met je delen. Maar de goesting, die breng je zelf mee.

  • Je bent gedreven en werkt graag in teamverband
  • Je kan zelfstandig werken en hebt bij voorkeur reeds enige ervaring in een gelijkaardige job
  • Je spreekt en begrijpt Nederlands
  • Stiptheid appreciëren wij sterk, je bent flexibel naar werkuren en orde en veiligheid draag je hoog in het vaandel

Wat bieden we?

Eerst en vooral een afwisselende job in de gezonde buitenlucht en dicht bij huis! Je maakt deel uit van een ervaren team met de nodige kennis van zaken die we graag met je delen. Je krijgt de kans om mee te werken aan uitdagende projecten, vaak gebruik makend van speciale technieken. Een professioneel machinepark en correct materiaal staan tot je beschikking.

We voorzien interne opleidingen en onze Talent Coördinator ondersteunt je zodat je stap voor stap kan groeien in de job en je ambities kan waarmaken.

En natuurlijk: voor wat hoort wat ! Je kan rekenen op de zekerheid van een gezond en stabiel bedrijf in volle expansie. We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform loon en de nodige extra voordelen.

Een aangename werkomgeving en tof team zijn standaard inbegrepen.

Solliciteren

Zin om deel uit te maken van een Great Place To Work?

Word jij onze nieuwe collega Wegenarbeider Afwerking? Laat je interesse blijken via het sollicitatieformulier. We horen graag van je. Heb je vragen over deze vacature? Onze Talent Coördinator Inka beantwoord graag al je vragen.

Hopelijk tot snel!

Contactpersoon

DCA
Inka Mijnendonckx - Talent Coördinator
Sollicteer nu

Deel deze vacature

Bouw aan een stabiele loopbaan bij DCA

Een hechte familie

Op en naast de werkvloer

>

Aandacht voor elk individu

Geen nummer, maar een naam

Persoonlijk groeitraject

Ondersteuning bij elke stap

Competitief verloningspakket

Voor wat, hoort wat

Aandacht voor Welzijn

Fysieke en mentale gezondheid telt